Connect with us

Játékos Portré

Az őrület csúcsa – Robert Irsay és Toni Linhart esete

Jim Irsay-t bizonyára senkinek nem kell bemutatni, a homlokráncolós nyilatkozatairól és drogproblémáiról híres magyar származású üzletember a liga egyik legrosszabb tulajdonosa, aki aktívan asszisztált Andrew Luck karrierjének tönkretételéhez. Mindezek ellenére Jim egy kész áldás az édesapja, Robert Irsayhez képest.

A Colts 1972-ben került az Irsay-famíliához. Ekkor Jim mindössze 12 éves volt, a csapatot az apja irányította az 1997-ben bekövetkezett haláláig. Ez volt az akkor még Baltimore Colts történetének legsötétebb időszaka, melybe belefért egy viharos költözés és egy nyeretlen szezon is, miközben mindössze hatszor jutott rájátszásba a gárda. Mindennek a csúcsa pedig a valaha volt leghülyébb szerződés, azaz Toni Linhart esete.

Határtalan őrület

A cikk folytatódik!Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!