Connect with us

Érdekességek

Bill O’Briennek hála Ronnie Stanley lehet minden idők legjobban fizetett nem-irányítója

Az idei offseason előtt Lane Johnson volt a liga legjobban fizetett támadófalembere évi 18 millió dolláros fizetéssel, majd jött Bill O’Brien, aki 22 millió dolláros fizetést adott Laremy Tunsilnak. Tunsil nem egy rossz tackle, tavaly nagyon jó szezonja volt, de nem egy extraklasszis, és ennek köszönhetően Ronnie Stanley a valaha volt legjobban fizetett nem-irányító lehet.

A liga jelenleg legjobban fizetett nem-irányítója a pass rusher Khalil Mack évi 23,5 millió dolláros fizetéssel. Tekintve, hogy Tunsil úgy kapott évi 22 millió dolláros fizetést, hogy tavaly három sacket és 20 nyomást engedett (amik egyébként remek számok), futáshoz középszerűn blokkolt, illetve 17 büntetést gyűjtött (ebből 14 false start volt), Stanley-nek minden esélye megvan egy 24-25 milliós fizetésre.

A Ravens korábbi első köröse tavaly egyetlen sacket sem engedett és mindössze hatszor generáltak róla nyomást, ami még úgy is zseniális, hogy csak 470 passzblokkoló snapje volt (Tunsilnak 588). Emellett futáshoz is remekül blokkolt (top 10-es volt a PFF szerint), illetve mindössze öt zászlót dobtak rá.

Ráadásul ez nem az első kiemelkedő éve, az elmúlt két szezonban így néz ki a statisztikai lapja Tunsilhez képest (a rájátszással együtt):

  • Tunsil – 5 sack, 52 engedett nyomás, 30 sárga zászló;
  • Stanley – 3 sack, 28 engedett nyomás, 12 sárga zászló.

A Ravens falembere nagyon gazdag lesz.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!