Connect with us

Hír

Bruce Arians kezdetné Tua Tagovailoát, ha egészséges

A Dolphins papíron elég jól áll irányítókból, hisz a veterán Ryan Fitzpatrick mögött ott van a korábbi 1/10-es Josh Rosen és az idén 1/5-ös Tua Tagovailoa is. A jövő egyértelműen az utóbbié, de a Miami nem akar kapkodni: bár voltak olyan hírek, hogy a szezon közben átveheti a kezdőt az újonc, több olyan riport is megjelent, hogy Tua akár egész éven padozhat. Erről a témáról kérdezték meg Bruce Arianst, a liga egyik legjobb támadóguruját.

Csak az egészségétől függ. Ha egészséges, akkor én őt kezdetném. Dolgoztam együtt Peyton Manninggel, Andrew Luckkal és Ben Roethlisbergerrel is újoncként – ha nem kezdők, akkor rengeteg tapasztalattól megfosztod őket. Az oldalvonal mellett egy jegyzetfüzetet szorongatva semmit nem lehet tanulni

– mondta a Bucs mestere (via JoeBucsFan.com).

Vannak azért olyan QB-prospectek, akik annyira nyersek még, hogy szükségük van 1-2 év padozásra és egyéni képzésre, mielőtt be lehet őket dobni a mély vízbe (bár ők általában nem az első körben kelnek el). Tua viszont nem ilyen, így jó eséllyel tényleg csak az egészségén fog múlni, hogy mikor lesz kezdő a Dolphinsban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!