Connect with us

Hír

DeSean Jackson szerint be kellene mikrofonozni a játékosokat az üres stadionokban

Megy az ötletelés arról, hogy mit kellene csinálnia az NFL-nek és a tévétársaságoknak, ha üres lelátók előtt kell megrendezni a szezon mérkőzéseit. Felvetődött a mesterséges zaj ötlete, ahol akár a stadionon belülre, akár csak a tévébe bepumpálnák a szurkolók felvett hangját, de sokan inkább szeretnék hallani az edzői utasításokat, mint az XFL-ben, vagy épp azt, hogy a játékosok mit beszélnek egymás közt.

Az Eagles elkapója, DeSean Jackson szerint ki kellene használnia a ligának a lehetőséget és megmutatni, a játékosok mit trash talkolnak a pályán, megmutatva a szurkolólnak, milyen a valódi hangzása egy NFL-meccsnek. Csapattársával, Lane Johnsonnal beszélgettek a YouTube-on erről.

“Őrületes lenne. Meg kellene mutatniuk a szurkolóknak a színfalak mögötti részt, hogy lássák, mi történik a vonalak között. Őrült dolgok vannak. Tudom, hogy a falban is durva, de a szélen is az, mikor megy oda-vissza a dumálás.”

Az NFL továbbra is úgy tervez egyébként hivatalosan, hogy időben és nézőkkel együtt fog elindulni a szezon. Előbbire, tehát a szeptemberi kezdésre tényleg jó esély van, a nézőkkel teli stadionokra már azért kisebb. Sokak szerint viszont nagy lehetőség lenne egy ilyen helyzetben is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!