Connect with us

Hír

Mától visszatérhetnek az edzők a csapatok létesítményeibe

Folyamatosan tér vissza az élet az NFL csapatainak létesítményeibe, ennek legújabb lépése, hogy az edzők a mai naptól újra bejárhatnak dolgozni – derül ki a minden fontos insider által megszerzett memóból, amit Roger Goodell küldött ki a franchise-oknak.

Az NFL 75-ről 100-ra növelte a létesítményekbe beengedhető személyek számát, amibe az edzők is beleszámítanak. Természetesen mindez csak abban az esetben történhet meg, ha a helyi hatóságok engedélyezik a létesítmények újranyitását, ami Ian Rapoport információi szerint csak egy esetben okoz jelenleg problémát: a 49ersnél továbbra sem engedélyezik a visszatérést, azonban a csapat támogatja az intézkedést.

A játékosok egyébként továbbra is csak akkor látogathatják a csapatközpontot, amennyiben egészségügyi ellátásra, rehabilitációra mennek be. Ugyan volt szó arról, hogy akár tarthatnak is minicampet a csapatok júniusban, Adam Schefter információi szerint erre nem fog sor kerülni és a játékosok majd csak az edzőtábor kezdetén csatlakozhatnak – erről hamarosan várható hivatalos tájékoztatás is.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások