Connect with us

Hír

Nagy verseny várható a Colts védőfalában a kezdő posztokért

A Colts védőfala nagy sztárral erősödött a holtszezonban, amikor a csapat egy elsőkörös pickért (és egy óriási szerződésért) cserébe megszerezte a liga egyik legjobb belső védőfalemberét, DeForest Bucknert a 49erstől. Brian Baker, a védőfaledző úgy érezte magát, “mintha karácsony lenne”. Az nyilvánvaló, hogy Bucknernek bérelt helye van a kezdőben, de egyébként elég nagy verseny várható a falban Indianapolisban.

“Elég kompetitív edzőtáborunk lesz. Azt mondanám, hogy Justin Houston és DeForest Buckner helye kvázi kőbe van vésve a kezdőben, de rajtuk kívül mindenkinek alaposan meg kell küzdenie a helyekért.”

– mondta Baker, via a Colts hivatalos oldala.

Ez tehát azt jelenti, hogy egy DT és egy DE poszt maradt szabadon, amiért lehet versenyezni. A szélen Kemoko Turay, Ben Banogu és Al-Quadin Muhammad lehet opció, középen pedig Grover Stewart, Denico Autry és Tyquan Lewis a visszatérők közül, illetve Sheldon Day érkezett még a piacról és Robert Windsor a draft hatodik köréből. DE-ként várhatóan Turay fogja a legnagyobb szerepet kapni tavalyi jó éve után, belül viszont elég nagy rotáció lehet a veterán Day és Autry, illetve a fiatal Stewart és a tavaly gyenge újonc évet produkáló Lewis közt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!