Connect with us

Minden ami NFL

Superman a sötét oldalon, itt az ideje újra rettegni – A Newton-Patriots házasság

Hétfőn robbant a bomba, hogy Cam Newton, a toronymagasan  legjobb elérhető irányító aláírt a Patriotshoz. Még becenevek szintjén sem tűnik jó ötlenek összeboronálni Supermant a Sötét Nagyúrral, ám ha jobban megnézzük az elmúlt hónapok eseményeit a Patriotsnál, szinte már azt hihetjük, eleve ez volt a terv. Newton zéró kockázatot jelent, cserébe viszont a határ a csillagos ég – az ellenfelek nyugodtan kezdhetnek aggódni. 

Cam Newton 2011-ben 1/1-es volt, a Panthers történetének legjobb irányítója, Super Bowlba vezette a csapatot 2015-ben, ráadásul az MVP-címet is ő zsebelte be (bár a bajnoki cím nem jött össze). Az ominózus 2015-ös szezon óta viszont nem nagyon jött ki neki a lépés, különösen az utolsó 1,5 szezonja volt kritikán aluli a különböző sérülései miatt. Ez utóbbi alapján nem feltétlenül jobb választás, mint Brian Hoyer vagy Jarrett Stidham, ám épp ezért kapott veteránminimum közeli összeget és mindössze 5-6 milliónyi ösztönzőt. Ám Newton ennél jobb helyre nem kerülhetett volna és ne lepődjünk meg, ha a Patriots lesz az a csapat 2020-ban, amit le kell győzni.

A sérülések semmit nem jelentenek a jövőre nézve

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások