Connect with us

Hír

Úgy néz ki, a Jets nincs Jadeveon Clowney potenciális kérői között

A Jets nemrég hivatalossá tette Trumaine Johnson elbocsátását, ezzel az idei szezonra 8 millió dollárt szabadított fel (a június 1. után elbocsátásnak köszönhetően ezt az összeget a jövő évi sapkában kell elkönyvelni). Jelenleg 25 millió dollárnyi cap space áll a csapat rendelkezésére, ez az összeg azonban nem a pass rusher Jadeveon Clowney-ra fog elmenni.

A Jetst korábban többször is összeboronálták Clowney-val. Az elképzelésben volt ráció, a csapat pass rusher sora borzalmas, a veterán védő óriási erősítést jelentene. Rich Cimini információi szerint ugyanakkor a Jets eddig nem vette fel a kapcsolatot Clowney képviselőivel – soha nem volt igazán komoly az érdeklődés a védő iránt és ez az extra cap space birtokában sem változott (legalábbis eddig).

A korábbi 1/1-es a piac nyitása előtt 20+ millió dolláros fizetést akart magának, de nem nagyon volt iránta kereslet, és lassan végleg elfogynak a csapatok. A Seahawks és a Titans tűnik a legjobb opciónak jelenleg, bár a hírek szerint nemhogy 20 milliót, de még 15-öt sem nagyon fog kapni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!