Connect with us

Hír

Veleszületett rendellenessége van az első körbe várt Clemson-elkapónak, az egész évet kihagyja

A rossz hírek csak úgy tornyosulnak idén, most épp Justyn Ross, a Clemson elkapója kapott megrázó diagnózist, ugyanis a röntgenek kimutatták, hogy komoly gerinc-, illetve nyaksérülése van, amit meg kell műteni és az egész szezont ki kell majd hagynia.

Dabo Swinney mondta el, hogy a legtöbbek által első körbe várt elkapónak veleszületett rendellenessége van, szomszédos csigolyái összeállnak (ha jól értem az orvosi részt). A Clemson főedzője hozzátette, hogy különösen frusztráló ez a játékosnak, ugyanis teljesen jól érzi magát.

Még nem tudni a hosszútávú prognózist, de az is elképzelhető, hogy a karrierjét is abba kell hagynia az elkapónak. Ross jó eséllyel nem játszik többet az egyetemen és reménykedik majd benne, hogy az NFL-csapatok adnak neki esélyt és eléggé egészségesnek nyilvánítják a játékhoz. Ross tavaly 66 elkapással, 865 yarddal és 8 TD-vel zárt 14 meccsen, 2018-ban az 1000 yardos határt is átlépte, az egyetemi foci egyik legjobbjának tartják a posztján, ez a sérülés pedig jó eséllyel azt jelenti, hogy nem lesz elsőkörös játékos a 2021-es NFL Drafton.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!