Connect with us

Játékos Portré

Anthony Hargrove – A drogos árva, aki segített levadászni Brett Favre-ot

Az apját nem ismerte, az anyja fiatalon elhunyt AIDS-ben, de a nehéz körülmények ellenére is sikerült eljutnia az NFL-be. Többször is eltiltották, nem tudott nemet mondani a drogra, végül mégis sikerült Super Bowlt nyernie. Egy hollywoodi sikersztori lehetne az övé, ha nem vett volna részt a Bountygate-ben és Brett Favre levadászásában. Ő Anthony Hargrove, a Saints Super Bowl-győztes fejvadásza.

Anthony Hargrove 1983-ban született Brooklynban. Nagyon nehéz gyerekkora volt, amit csak tovább tetézett, amikor leégett az apartmanház, amiben éltek.

“Emlékszem, a mosdókagylóban fürödtünk a testvéreimmel és a tűzlépcső felől láttuk a füstöt, ebből jöttünk rá, hogy valami kigyulladt. A következő dolog, amire emlékszem, hogy egy tűzoltó fog minket és visz az utcára. Édesanyám fortyogott a dühtől, és amikor tiszta volt a terep, kihúzta a nőt a hamuból, akinél a tűz elindult, és megverte a nyílt utcán.”

Két testvére volt, akikkel az eset után árvaházról árvaházra jártak, és volt, hogy az utcán tengették napjaikat – egyedülálló, nincstelen édesanyjuk ugyanis nem tudott önerőből otthont biztosítani a számukra. Édesapjuktól sem remélhettek segítséget, nem is ismerték, a helyzetet pedig közel elviselhetetlenné tette, amikor édesanyjukat elvitte az AIDS 1992-ben.

“Édesanyám halála természetesen megrázott. Olyan fiatalon elveszteni őt egyszerűen leírhatatlan fájdalom volt. Ő volt a legjobb barátom, mindig felnéztem rá. Bármelyik otthonban laktunk éppen, bárhol voltunk, mindig figyelt arra, hogy büszkék maradjunk. Mindig csak ment, ment és ment, nem állíthatta meg semmi sem. Ő volt az az ember, akivel a legjobban tudtam azonosulni.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!