Connect with us

Prémium cikkek

Egy meccs, két futó, nyolc TD és megint a Falcons

Mi lehet rosszabb egy Super Bowlon bemutatott 25 pontos leolvadásnál? Valószínűleg semmi, bár az Atlanta Falconst ismerve semmi sem lehetetlen. Hiszen, ha megkérdezünk egy Falconst szurkolót, hogy mi lehet rosszabb annál, ha egy meccsen hét TD-t fut ellened az ellenfél, akkor magabiztosan rávághatja: az, ha nyolcat fut. Tapasztalat.

Van pár csapat, aminek nagyszerű érzéke van a negatív rekordokhoz, elég csak a nyeretlen szezont produkáló Lionsre vagy a Brownsra, esetleg az egymás után négy Super Bowlt elveszítő Billsre gondolni. A Falcons is ehhez a csoporthoz tartozik, mert bár mindegyik gárda tud felmutatni nagyszerű eredményeket is, a legtöbb embernek mégis a 0-16-os szezonok vagy épp a 25 pontos leolvadás jut eszébe.

Az Atlanta ilyen téren külön peches, hisz rajta kívül soha egyetlen franchise ellen sem futottak még egy meccsen hat TD-nél többet. A Falcons ellen viszont kétszer is, pedig az egyik alkalommal ligaelit csapata és franchise irányítója volt. Emlékezzünk meg a találkozóról, amikor a Michael Vick vezette gárda története egyik legnagyobb pofonjába szaladt bele, az ellenfélnél pedig két Al Bundy is játszott, egyikük pedig olyan tartalmas karriert tudhatott magáénak, mint Jonas Gray.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!