Connect with us

Játékos Portré

Rob Gronkowski I – SpongyaBob és kudarcok

Egy leírhatatlan tehetség, aki első találkozása alkalmával beégette magát Bill Belichicknél, szabadidejében SpongyaBobot nézne, a rendőrséggel bandázik, és két faék egyszerűségű szabály tartja távol a pályán kívüli balhéktól. Egy kétrészes sorozatban mutatjuk be Rob Gronkowskit, minden idők talán legjobb tight endjét.

Rob Gronkowski 1989. május 4-én született a New York állambeli Amherstben. Gyermekkorát Buffalóban töltötte négy fiútestvérével, ami garancia volt arra, hogy a ház mindig tele legyen élettel. A szülőknek emiatt nem is voltak irreálisan nagy elvárásaik a berendezést és a srácok testi épségét épségét illetően, mindössze két szabályt vezettek be a házban: nem verhetik egymást fejbe és nem üthetik egymást tökön.

Minden más szabad volt, verték egymást játékokkal, bútorokkal, hangszerekkel, mindig kész csatateret hagytak maguk után. A “túlélésért” küzdeni kellett, de mint az élet is hozta, mindegyik fiúból jeles sportember vált (egyetemen vagy éppen az azt követő életben), más-más sportágban.

Még a vak is látta, mekkora tehetség

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások