Connect with us

Játékos Portré

Ki a Revis Islandre lép, hagyjon fel minden reménnyel 

Mindenért keményen megdolgozott, kiskorától kezdve a profi karrierről álmodott. Leírhatatlan tehetség, akinek pillanatok alatt tönkre ment volna a karrierje, ha anyu nem rakja helyre. Egy életművész, aki egyszerre lett mérhetetlenül gazdag és sikeres. Bemutatjuk Darrelle Revist, akinek saját szigete volt, melyet csak az önsorsrontók vettek célba.

Revis 1985-ben született és egész gyerekkorát Pennsylvaniában töltötte. Egy házban lakott három generáció, vagyis a nagyszülők, szülők és a gyerekek. Már kiskorában megmutatkozott, hogy komolyan veszi a focit és ennek is szentelné a karrierjét. Házuk egy dombos vidéken állt és minden nap fel a dobra, le a dobról futott, hogy javítson a sebességén és az így szerzett tapasztalatoknak hasznát vehesse a pályán – ez nagyon fontos volt, Aliquippa, ahol gyerekkorát töltötte, ugyanis egy olyan kisváros, ahol rettentő komolyan veszik a focit.

Ha esett, ha fújt, a szurkolók mindig ott voltak a középiskola pályáján és drukkoltak gyerekeiknek, családtagjaiknak. Ez pedig még jobban feltüzelte a diákokat, és mivel Revis csapata emellett még tehetséges is volt, így egészen a döntőig menetelt.

A finálé emlékezetesre sikerült, Revis öt hatpontost szerzett a mérkőzésen – három futott- és egy punt return TD-t jegyzett, illetve egy blokkolt mezőnygólt is visszahordott –, gyakorlatilag egyedül nyerte meg 32-27-re a a találkozót a csapatának. De nem csak focizni szeretett, a kosárlabda is a szenvedélyei közé tartozott és a kosárcsapatát szintén a döntőig juttatta.

A középiskola után maradt a szülőállamában, a Pittsburgh Panthers ösztöndíját fogadta el, de az egyetemi karrierje kis híján még azelőtt véget ért, mielőtt az elkezdődhetett volna.

Testvérével Pittsburghben vásároltak egy üzletben, amikor ott valaki fegyvert rántott és lövöldözés tört ki. Szerencsére a fiúknak nem esett baja, azonban a kocsijukat eltalálta egy golyó és ezt figyelmeztetésnek gondolta a fiatal védő. Végül az édesanyja győzte meg, hogy maradjon az iskolában, folytassa amit eddig, különben búcsút mondhat mindannak, amiért eddig küzdött.

Zseni

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!