Connect with us

Kupaktanács

Kupaktanács #3 – NFC Least és szenvedő Brees

Ismét összeült a szerkesztőség, hogy elmondjuk a véleményünket a szenvedő NFC Eastről, a vízipisztolykarú Drew Breesről, Matt Nagy váratlan döntéséről és jól kezdő Steelers esélyeiről.  

Az Eagles 0-2-1-es, a Giants nyeretlen, a Washington és a Cowboys 1-2-es mérleggel vezeti a csoportot. Megtörténhet az a blamázs, hogy az NFC (L)Eastből negatív mérlegű csapat jusson rájátszásba?

Renningan: Már tavaly sem voltak messze ettől, most pedig szinte már ez tűnik a tuti tippnek. Egyedül a Cowboysban lehet bízni, ami azért képes szoros meccset játszani a jobb csapatokkal és a sorsolása is könnyű, míg a Giants az 1/1 egyik legnagyobb esélyese jelenleg, az Eagles és a Washington pedig kritikán aluli. Wentzékben még egyébként benne lehetne a comeback, a keret összességében elég jó, de amíg a coaching rossz és maga az irányító is gyengén játszik, addig nem nagyon van miről beszélni. Az eddigiek alapján a Cowboysnk a 6-0 szinte kötelező a csoporton belül, de egy 5-1 a minimum, ha ez megvan, akkor két győzelem már valahogy csak összejön a Browns-Cardinals-Vikings trió ellen (a Ravens, 49ers, Steelers hármas ellen sok jót nem jósolok). Egyelőre még tartom a 9-7-et, de nagyon necces.

Jarred: Nem ez lenne az első eset, hogy valaki negatív mérleggel nyeri a csoportját, és ha a csapatok nem találnak magukra, akkor könnyen megtörténhet megint. Ugyanakkor a Cowboysnak legalább annyi mentsége van, hogy szoros meccseket játszott playoff csapatok ellen. Úgy gondolom egy 8-8/9-7 nekik még összejöhet. A többiek meg készülhetnek a draftra.

Leonidasz007: Persze, hogy megtörténhet, láttunk már ilyet a történelemben. Ugyanakkor szerintem a Cowboys legalább 8-8-at fel tud mutatni majd a végén, de inkább pozitív lesz. Szerintem ez a csapat sokkal jobb, mint a jelenlegi negatív mérleg mutatja. A másik három csapatról már nem tudok ilyen optimista dolgokat elmondani, rém gyenge mind a három.

katonadani: Nem fog negatív mérleggel végezni a Cowboys, de egy 6-10-es mérleg is elég lenne a csoportgyőzelemhez.

alatriste: A Cowboys be fog jönni pozitív mérlegre. A támadósoruk tud yardokat szerezni és ha nem elit az ellenfél, akkor a védelmük is hatékony lehet. Az Eagles számomra óriási csalódás, persze főleg a játék képe miatt. Továbbra se tudom elengedni a kezüket és ha nem is masszív PO részvételt, de egy 50%-os mérleget még mindig elérhetőnek gondolok.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!