Connect with us

Prémium cikkek

Tényleg átalakult a TE-piac?

Travis Kelce és George Kittle is 14+ millió dolláros szerződést kapott nemrég, ezzel új polcra helyezve a tight endeket a piacon, legalábbis azt gondolhatnánk. A valóság ezzel szemben az, hogy effektíve nem sikerült feljebb tornászni az árakat: a Kittle-Kelce duó alig keres többet a piacot tesztelő Austin Hoopernél, sőt Kelce olyan csapatbarát szerződést kötött, hogy az már egyenesen túlzás. 

Amikor új szerződésről beszélünk, rengeteget számít a kontextus. Például a futóknál hiába kapott Christian McCaffrey 16 millió dolláros hosszabbítást, sok tekintetben még mindig a 13 millió dollárt a piacon megkapó Le’Veon Bell számít a liga legjobban kereső futójának.

Még mindig Le’Veon Bell a legjobban kereső futó – A Christian McCaffrey-szerződés

A dolgot természetesen árnyalja, hogy CMC hamarabb kapta meg a nagy pénzt, mint Bell, akinek ehhez még egy szezont is ki kellett ülnie, tehát ha azt nézzük, hogy karrierje első x évében ki kereste vagy fogja keresni a többet, akkor biztos, hogy McCaffrey fog győzni. Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy hosszabbítani is lehet úgy, hogy az tényleg rekordszerződés legyen: többek között Laremy Tunsil, Bobby Wagner vagy Julio Jones is úgy kapott hosszabbítást, hogy a szerződésük hátralévő éveivel is számolva kenterbe verik a ligát. Kelce és Kittle ezt már nem mondhatja el magáról.

George Kittle

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!