Connect with us

Prémium cikkek

Watson jobb szerződést kapott, mint Mahomes, de minden a következőn múlik

Deshaun Watson egy 4 éves, 156 millió dolláros hosszabbítást kötött a Houston Texansszal, amivel a valaha volt második legjobban kereső NFL-játékos lett. A 39 millió dolláros átlagánál csak a Super Bowl- és alapszakasz MVP Patrick Mahomes keres jobban, de a 45 milliós átlaga csalóka: Watson egyáltalán nem keres rosszabbul nála, de igazából minden a következő kontraktuson múlik.

Ahogy az várható volt, Mahomes kortársa, a 2017-es drafton szintén első körös Watson is csúcsgázsit kapott. Kollégájához hasonlóan neki is két év volt még hátra a szerződéséből, amivel két év alatt 18,7 millió dollárt keresett volna (1,17+17,54 millió dollár). Az új szerződésével egy év alatt ennek a dupláját viheti haza, hat év alatt pedig összesen 174 milliót, ami nagyjából annyi, amennyivel az említett Mahomes lesz gazdagabb. Mivel rekordgyorsasággal szivárogtak ki a részletek, így össze is tudjuk hasonlítani a szerződéseket.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!