Connect with us

A 7 játékai

A 7 játékai – Split zone többféle fűszerezéssel, Mayfield-hiba és egy különleges védőfelállás

Ismét jelentkezünk a hét legérdekesebb játékaiból néhánnyal, amiket alaposan kielemzünk! Megmutatjuk, hogyan fűszerez meg egy split zone játékot az Eagles és a Titans, jön egy érdekes védőfelállás a Cardinalstól, ránézünk Mayfield szenvedésére és nem maradhat el egy jó kis design Kyle Shanahantől sem. 

Split zone egy kis fűszerrel

Az Eagles nagyon nehezen akart beindulni a Ravens ellen, bőven negatív yardot szereztek addig, amíg be nem dobták a Hurts-csomagot és két irányító felállásokkal próbálkoztak. Az első TD is ilyenből született, ahol egy sokat használt játékot fűszereztek meg kicsit. (Most külön vettem a két látószöges videót, mert hosszabb a play lefutása.)

Egy split zone játékról van szó, ami annyit tesz, hogy a támadófal zónablokkolást alkalmaz az egyik, jelen esetben bal oldalra, és a bal oldalon felálló tight end az ellentétes oldalra megy át blokkolni a fal mögött, így kiveszi a játékból a defensive endet. Az Eagles azzal fűszerezi meg ezt a playt, hogy a második körben draftolt irányítót, Jalen Hurtsöt orbit motionben elküldi balról a jobb oldalra figyelemelterelésként.

A cikk folytatódik!Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!