Connect with us

Kupaktanács

Kupaktanács #6 – Tua vagy Fitzmagic?

A Dolphins leültette a parádézó Ryan Fitzpatricket, így a bye week után egy újonc vezeti majd a 3-3-as gárdát. Az NFC Easten belül nagy a harc az 1/2-es pickért, de nem mindenkinél ők a legnagyobb favoritok. Robban-e a bomba a trade deadline előtt, illetve hová tűntek a védelmek? Ezekre a kérdésekre próbálunk meg a héten választ adni.

A Washington kikapott a Giantstől egy talán túlságosan is bátor kétpontos miatt, így jelenleg az övé az 1/2-es pick, de nagy a verseny. Melyik csapat jelenleg az 1/2 legnagyobb esélyese és kit vihet ki a drafton?

katonadani: Szerintem a Washington, a Giants és a Jaguars lehet leginkább versenyben ezért és az sem lepne meg feltétlen, ha a háromból kettő 1-15-tel végezne (a két NFC East csapat közül az egyik nyilván nem fog). A Giantsnek nagyon megy az utóbbi időben a Washington ellen, így akkor Daniel Jonesékat “juttatnám tovább” a hármasból, a másik kettőből pedig inkább a Jaguarsból nézem ki, hogy meglepetésgyőzelmet arat. Szóval with the second pick of the 2021 NFL Draft, Washington selects Justin Fields, QB, Ohio State.

alatriste: Nagy a verseny, de a Giantsre tippelnék. Most ugyan pont az egyik fő “riválist” gyűrték le, de ez is csak éppen sikerült. Ha jó a kétpontos, vagy ha Rivera az extrát rúgja be, más végkimenetel is lehetett volna. A Jaguars bár 5-ös vereség szériában van, kinézem hogy 1-1 meccsre, ha nem is megkeményedik, de legalább besűrűsödik a védelem és Minshewból kiszakad a “mánia”, amivel nyernek még 2-3 meccset. A Football Teambe is bele tudok látni pár meccset, ahol a védőfal olyan domináns tud lenni, mint az első héten és mellé a mindenkori irányító vigyáz a labdára, le menedzseli a találkozót. Ezzel szemben Jonesban bármikor benne van a “hülyeség”. A Jets, ha marad év végéig Gase, akkor foghatatlan, de a liga 2. leggyengébb csapata szerintem a másik New York-i alakulat.

Leonidasz007: Legkevésbé a Washingtonban látom a meglepetésgyőzelmeket, még akkor is, ha pont ők győzték le az Eaglest az első fordulóban, de akkor talán még volt némi remény Haskins iránt. Most már teljesen lemondtak róla, így őket tippelném, ez pedig azt jelenti, hogy vége a soha el nem kezdődő Haskins korszaknak és új QB érkezik a fővárosba. A többiek által felsorolt csapatokon kívül behoznám még a Bengalst is, akik szerintem még Burrow ellenére is iszonyatosan gyengék és sokkal kisebb esélyük van csoporton belül is meccset fogni, mint a többieknek. Náluk egyértelműen az utóbbi évek legjobb OT tehetsége, Penei Sewell jöhetne szóba, esetleg Burrow játszópajtása Ja’Marr Chase (bár luxus lenne elkapóra költeniük).

A támadósorok szárnyalnak, a védelmek szenvednek. Miért nem látunk idén kiemelkedő D-teljesítményeket? (Vagy miért olyan keveset?)

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!