Connect with us

A 7 játékai

A 7 játékai – Drew Lock interceptionjei

Drew Lock a Raiders elleni négy interceptionjével elegendő alapanyagot adott arra, hogy kitöltsön egy teljes “7 játékai” rovatot, így ma csak a Broncos fiatal irányítójával foglalkozunk mélyebben és megnézzük, milyen hibákat vétett az eladott labdáinál. Csak rossz dobások voltak? Vagy rossz olvasások, rossz döntések is? 

No.1

Állás: 3-7
Szituáció: 3rd&14 a saját 32 yardoson
Idő: 1. negyed, 1:30 hátra

Harmadik és hosszú a helyzet, így a Broncos három vertikális útvonalat futtat, amelyik eléri a first down vonalát (plusz két checkdownt a futóktól). A Raidersnél 2-man a hívás, tehát két safety hátul, előttük emberezés. Middle Of the Field Open (MOFO) look tehát az irányító számára, azaz mélyen középen lehet üres terület, és ezt is cálozza meg Lock a seam útvonallal (KJ Hamler futja a slotból).

Az elgondolás alapvetően jó, hiszen MOFO look esetén a pálya közepét célzó seam működőképes opció. Azonban több hibát is fel lehet róni Locknak. A legegyszerűbben megállapítható, hogy rossz volt a dobás. Túl magas volt, Hamlernek igazából esélye sem volt lehalászni.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!