Connect with us

A 7 játékai

A 7 játékai – Tua pont olyan jó, mint amilyennek vártuk

Múlt héten a Rams ellen még nem láthattunk szinte semmit Tua Tagovailoából, a Cardinals ellen azonban már igen! Most a defense nem tudta megnyerni a meccset, így szükség volt az offense-re, Tua pedig szállította is azt a teljesítményt, amit vártunk tőle! 

Kivételesen most nem válogatok több mérkőzésről játékokat, hanem Tuára koncentrálok, de azért bónuszként a Cardinalstól is hoztam egy red zone játékot, és a legvégén a támadófalak szerelmeseinek is kedveskedek egy szépséggel. 

A FELVEZETÉS

A mérkőzés elején olyan sok mindent nem láttunk Tuától, ahogy a Rams elleni egész meccsen sem. Azonban ahogy egyre több kellett az offense-től, egyre többet kaptunk az újonc irányítótól is. Az első szűk három negyed igazából a felvezetés volt a “signature” drive-jáig, ahol letette a névjegyét.

De kezdjük az elejéről: az első nagyobb játéka a meccsen ez volt Preston Williams felé.

A cikk folytatódik!Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!