Connect with us

Érdekességek

A Chargers chokerebb, mint gondolnánk

Mindössze két csapat van az egész ligában, amelyek még egyszer sem kaptak ki idén 7-nél több ponttal: értelemszerűen a veretlen Steelers és a 2-6-os Chargers. Ha ez így folytatódik, jövőre a Chargers eső kiemelt lesz.

Az egy labdabirtokláson belüli meccsek végkimenetelen általában közel van az 50-50 százalékhoz, hosszú távon legalábbis mindenképp. A Steelers például idén 5-0 az egy labdabirtoklásnyi különbséggel eldőlt meccseken, amit nehéz lesz fenntartani, de ez majd a jövő Steelersének a problémája.

A Chargers a másik véglet: idén csak szoros meccset játszott a csapat, de a meccseinek a 25 százalékát nyerte meg. És ez még mindig jobb arány, mint tavaly, amikor a Philip Rivers vezette gárda 2-9-es mérleget ért el a szoros meccseken (18 százalékos győzelmi mutató).

Magyarán megérdemli a Chokers gúnynevet a csapat, minimum abszurd, hogy a 19 szoros mérkőzéséből csak négyet tudott behúzni. Remélhetőleg egy új menedzsmenttel ez a tendencia meg fog fordulni, az 50-50 százalékhoz jelenleg 15 szoros meccsen behúzott győzelem kellene zsinórban, természetesen chockerkedés nélkül.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!