Connect with us

Hír

A Raiders fél védelme Covid-IR-re került

A Raidersnek már többször is akadt problémája idén a koronavírusjárvánnyal, most pedig elég nehéz helyzetbe kerültek, ugyanis a fél védelmet Covid-IR-re kellett tenni. Ez azt jelenti, hogy egész héten nem edzhetnek, azonban akik addig folyamatosan negatív tesztet produkálnak, játszhatnak vasárnap a Chiefs elleni vasárnap esti rangadón.

A sztori alapvetően azzal kezdődött, hogy a pass rusher Clelin Ferrell pozitív tesztet produkált. Ez nyilván előfordul, sok csapatnál megtörtént már, a jelenlegi járványhelyzetet figyelembe véve várható, hogy az NFL-ben is növekszik a koronavírusosok száma. Ám míg a legtöbb csapatnál a közeli kontaktokat sikerül alacsonyan tartani, addig a Raidersnél ez most nem jött össze.

Ferrell mellett már egyébként is a Covid-IR-en volt a linebacker Cory Littleton és a safety Lamarcus Joyner (plusz Trent Brown hosszabb ideje), most pedig felkerült a listára a pass rusher Arden Key, a védőfalember Maliek Collins, Johnathan Hankins és Kendal Vickers, a cornerback Isaiah Johnson és a safety Johnathan Abram is.

Tegnap a Raidersön kívül a 49ersnél is Covid-IR-re került egy játékos, méghozzá az első körös védőfalember, Javon Kinlaw.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!