Connect with us

Minden ami NFL

Akik nem érik meg a pénzüket – az idei piac legrosszabb vételei

Túl vagyunk az idei szezon felén, ami tökéletes alkalom arra, hogy megnézzük, mely csapatok nyúltak nagyon mellé az idei szabadügynökpiacon. 10 játékos, aki nem szolgálja meg a belé fektetett milliókat.

A következő listán csak olyan játékosok szerepelnek, akik a piacon csapatot váltottak szabadügynökként. Hiába volt tehát  borzasztó ötlet franchise taget tenni például AJ Greenre, a toplistára csak olyan kerültek, akik egy új franchise-ban bizonyítanak, ráadásul a trade-eket sem számítottuk most.

10. Indianapolis Colts: Philip Rivers, QB, 1 év, $25M

Túlzás lenne azt állítani, hogy Philip Rivers totális melléfogás lenne, de nem véletlenül merült fel a Colts kapcsán többször például Sam Darnold – Jacoby Brissetthez képest előrelépés, de nem az a megváltó, amit az optimistábbak vártak. Az elmúlt két meccsen a Lions és a Bengals pocsék védelme ellen ugyan szerzett hat TD-t egy INT mellett, de előtte öt meccsen négy TD és öt INT volt a mérlege. Ha a védelem hasít és rendre visszaadja a labdát, akkor képes elmenedzselni a csapatot, de a 20. leghatékonyabb passzjátékkal elég nehéz Super Bowl runról beszélni. Én többet vártam tőle, nyolc hét után számomra csalódás.

9. Dallas Cowboys: Everson Griffen, Edge, 1 év, $6M

A Cowboys egész idei piaca kuka, nemcsak Griffen, de Dontari Poe és Gerald McCoy leigazolása sem sült el jól. Már egyikük sincs a csapatnál ilyen-olyan okokból, bár a hármas közül még így is Griffen okozta a legkevesebb kárt, mert legalább sikerült elcserélni. A szezon előtt az egyik legnagyobb stealnek tűnt a leigazolása, bár a védelmében mondjuk el: nehéz megítélni, hogy ő teljesített-e alul, vagy tényleg ennyire fogalmatlan a Cowboys edzői stábja. Így vagy úgy, ez nagyon mellé ment a Cowboystól.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!