Connect with us

Prémium cikkek

Beindult az OT piac, David Bakhtiari mindenkit lekörözött

Alig ocsúdtunk fel Ronniey Stanley rekordszerződése után, David Bakhtiari és a Packers teljesen átírta a szabályokat. A liga egyik, ha nem a legjobb LT-je olyan szerződést kapott, ami tényleg minden téren rekordot jelent, ráadásul ennél ideálisabb kontraktusról nem is álmodhat egy játékos. A Packers ritkán tart meg egy 30 közeli falembert, de ha igen, akkor bankot robbant érte.

Bakhtiari 2013-ban negyedik körös pick volt, nyolc OT-t választottak ki előtte. Csak Bryan Bulaga ACL-sérülése miatt került a kezdőbe, de azonnal ki is szorította a csapattársát. Azóta 111 meccsen játszott, mindegyiken kezdőként, kétszeres Pro Bowler és 2016 óta minden évben legalább második csapatos All-Pro.

A képességei párját ritkítják, de ez az elmúlt években nem volt elég a szintén remekül teljesítő TJ Langnek, Josh Sittonnak vagy épp a már említett Bulagának, ők 30-hoz közel/kicsivel azon túl már feláldozhatók voltak. Emiatt a 29 éves Bakhtiarival kapcsolatban is szkeptikus voltam, pláne azok után, hogy idén kisebb sérülések is hátráltatták, de a Packers nemcsak, hogy megtartotta, de még brutálisan meg is fizette.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!