Connect with us

Hír

BREAKING: Lamar Jackson is koronavírusos

Adam Schefter információi szerint négy játékos, köztük a regnáló MVP Lamar Jackson is pozitív tesztet produkált a Ravensnél. A csapat legkorábban hétfőig nem mehet vissza az edzőközpontba, így nagy valószínűséggel vasárnap nem is tudják megrendezni Steelers elleni rangadót.

A Ravens úgy gondolja, hogy Jackson a Titans elleni mérkőzésen fertőződött meg, amikor a center Patrick Mekaritól kapott snapeket, illetve az öltözője is közel van JK Dobbinshoz és Mark Ingramhez – mindhárman pozitív tesztet produkáltak a héten, több játékossal egyetemben. A kitörést az egyik erőnléti edző okozhatta a csapatnál, aki nem szólt arról, hogy tünetei vannak, illetve nem viselte a maszkját és a nyomkövető karperecét sem.

Óriási következményei lehetnek ennek, hiszen ha nem tudják vasárnap megrendezni a Steelers elleni mérkőzést (ami szinte biztosnak tekinthető jelenleg), akkor nem nagyon tudják már módosítani a menetrendet, hogy beleférjen ez a találkozó. Így vagy jöhet egy 18. forduló, vagy teljesen elmarad a mérkőzés, ami pedig oda vezethet, hogy 14 helyett 16 csapatos lesz a rájátszás – ez az NFL elfogadott vészterve. Ilyen döntés egyelőre nem született az NFL részéről, minden bizonnyal ma délutánra, estére viszont érkezik valamilyen direktíva.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!