Connect with us

Hír

Breesnek összesen 11 bordája tört el, de a tüdeje már jobban van

Drew Brees ezen a héten mindenféle vizsgálatokon esett át naponta-kétnaponta, és igazából egyre súlyosabbnak tűnt a sérülése. Hétfőn még csak ott tartottunk, hogy 5 bordája sérült biztosan. Mára kiderült, hogy összesen 11 bordája tört el a Saints irányítójának, 8 a bal, 3 a jobb oldalon – írja Ed Warner. Ez tehát azt jelenti, hogy a bordái közel fele megsérült (hiszen 24 bordája van egy embernek).

A törött bordákat sok esetben nem tudják elsőre kimutatni, ugyanis a meszesedésnek kis időre van szüksége, ezért lehet az, hogy elsőre nem vették észre a két héttel ezelőtti Buccaneers ellen elszenvedett sérülését sem, illetve ezért derült ki újabb bordáiról, hogy eltörtek. Brees orvosai egyébként pozitívak, már javul az irányító állapota, főleg a tüdőfunkciói.

A Saints sérültlistára tette Breest, így minimum három meccset ki kell hagynia (Falcons, Broncos, Falcons, Eagles a menetrend a következő négy hétben). A 7-2-vel álló csapatban a hírek szerint Taysom Hill fog kezdeni, de az sem lenne meglepő, ha Jameis Winston is szerepet kapna. Érdekesség, hogy neki van ösztönzője, ami játékidőhöz van kötve (meccsenként a snapek legalább 50%-án pályára lépve kap bónuszt), a Saints pedig elég rosszul áll a jövő évi fizetési sapkával kapcsolatban, szóval akár ez is szerepet játszhat abban, hogy nem őt játszatják.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!