Connect with us

Hír

Covid- és IR-hírek: David Johnson IR-re került, Josh Norman koronavírusos

Több IR-rel és Covid-IR-rel kapcsolatos döntés is történt a csapatok részéről a vasárnapi meccsdömping előtt, összeszedtük a legfontosabbakat.

A Bengals IR-re tette a cornerback Darius Phillipset és a korábbi első körös elkapó John Rosst. Előbbi a nagyobb érvágás, nyolcmeccsen játszott idén, ötször kezdő is volt, míg utóbbinak mindössze két elkapása van idén 17 yardért.


A Falcons Covid-IR-re tette a pass rusher Dante Fowlert. Egyelőre nem tudni, hogy az idén 3 évre 48 millió dollárért aláíró védő pozitív mintát adott-e le, vagy csak kapcsolatba került egy fertőzött személlyel. A Falcons a héten bye weeken van, így amennyiben utóbbi eset áll fent, akkor Fowler a következő fordulóra visszatérhet.


Erősödött a Dolphins védelme, miután a három korábban Covid-IR-re tett játékos közül egy, a linebacker Kyle Van Noy lekerült a listáról. Az idén már 33 tackle-nél, két sacknél, négy leütött passznál, illetve két-két kiharcolt és összeszedett fumble-nél tartó sztár így pályára léphet a Chargers ellen.


A Texans IR-re tette kezdő futóját, David Johnsont. A DeAndre Hopkinsért cserébe megszerzett támadó így legalább három hétig nem lesz bevethető, a helyén Duke Johnson fog kezdeni a Browns ellen.


A Steelerst kénytelen volt Covid-IR-re tenni az újonc támadófalember Kevin Dotsont. Egyelőre nem tudni, hogy pozitív mintát adott vagy csak közeli kapcsolatba került fertőzött személlye. Ben Roethlisberger viszont visszatért a Covid-IR-ről, így játszhat ma a Bengals ellen.


Josh Norman koronavírusos, így biztosan nem lép pályára a Cardinals ellen. Továbbá a tight end Tyler Kroft, a corner Levi Wallace és a safety Dean Marlow is közeli kapcsolatban volt a korábbi Normannel, így ők is a Covid-IR-en landoltak.


A Packers aktiválta a linebacker Christian Kirksey-t, azonban az elkapó Allen Lazardot még nem, így neki még egy hetet várnia kell a visszatérésre.


A Chargers IR-re tette a futó Justin Jacksont és felhozta a gyakorlócsapatból Kalen Ballage-t a helyére.


Nem IR-es hír, de említést érdemel, hogy a Vikings kivágta a guard Pat Elfleint, miután a héten aktiválta sérültlistáról. A 2017-es harmadik körös játékos a belső támadófal minden posztján kezdett már a csapatnál, most viszont kitették a keretből és az idén második körben eredetileg tackle-ként draftolt Ezra Clevelandet tették a helyére.


Szintén nem IR-es hír, de a Seahawks aktiválta a gyakorlócsapatból a a védőfalember Damon Harrisont.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!