Connect with us

Érdekességek

Dalvin Cook egyelőre mindent visz

Dalvin Cooknak idén sem volt szerencséje a sérülésekkel, 4 éves karrierje során eddig egyszer sem tudott végigjátszani egy teljes alapszakaszt: az ötödik hétén hamar el kellett hagynia a pályát a Seahawks ellen elveszített találkozón, majd kénytelen volt kiülni a Falcons elleni meccset is. Ennek ellenére jelenleg vezeti a ligát szinte minden releváns statisztikában.

Cook effektíve 7,5 meccs alatt 954 yardot és 12 TD-t futott, 1 143 scrimmage yardot és 13 total TD-t jegyzett, mind a négy kategóriában az élen van jelenleg. Emellett neki van a legtöbb sikeres kétpontosa is hárommal, mindent összeszámolva már 84 pontot tett fel a táblára, ami szintén a legtöbb (az irányítókat nem veszik figyelembe ennél a statisztikánál). Amennyiben ilyen ütemben termeli a pontokat, akkor 2006 (LaDainian Tomlinson – 186) óta ő lehet az első nem-rúgó, aki a legtöbb pontot szerzi a ligában.

A sorsolás is kedvez neki, a szezon hátralévő részében a Lions, a Cowboys, a Panthers és a Jaguars nem túl acélos védelmét is tesztelheti. Sőt, ha esetleg valahogy elcsípné a rájátszást a Vikingsszal, akár még az MVP-szavazáson is kaphatna egy-két voksot.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!