Connect with us

Hír

DeAndre Hopkins a forduló legjobbjai között a zseniális elkapása után

Az NFL ismét kiosztotta a forduló legjobbjainak járó elismeréseket. Nézzük, kik teljesítettek a legjobban.

AFC

A legjobb támadó a Covid-para miatt egész héten pihenő Ben Roethlisberger lett, aki a Bengals ellen 333 yardot és négy TD-t passzolt 110,1-es passer rating mellett. Ez volt az idei legjobb teljesítménye, nem véletlenül vetette fel az ötletet, hogy a Jaguars elleni meccs előtt is el lehetne engedni szabira.

Jeff Heath alaposan kivette a részét a Broncos lemészárlásából. A Raiders safetyje többek között két leütött passzt és két INT-t jegyzett, Drew Lock kvázi tiszteletbeli csapattársának fogadta.

A Colts speciális egysége nagyon hasít és kellett is a jó teljesítmény a Titans legyőzéséhez. A konferencia legjobb ST-játékosa ennek megfelelően EJ Speed lett, aki egy blokkolt punttal vette ki a részét a sikerből.

NFC

Nem volt kérdés, hogy a Billst egy elkapott Hail Maryvel kivégző DeAndre Hopkins lesz a forduló legjobbja. A meccsen a 43 yardos TD-je mellett volt még hat elkapásból 84 yardja, így idén már ötödszörre lépte át a 100 yardos határt.

A Rams védelme lenullázta Russell Willsont, az egység legjobbja pedig ezúttal nem Aaron Donald, hanem Leonard Floyd volt. A pass rusher öt tackle-t, három sacket és egy kiharcolt fumble-t jegyzett a meccsen.

A Lions majdnem leadott egy 20+ pontos előnyt a Washington ellen, de a végén Matt Stafford és Matt Prater is kéznél volt, így a végén mégis a Lions örülhetett. Praternek mind a hat rúgása jó volt  (3-3 FG és EXP), ráadásul másodpercekkel a meccs vége előtt bevágott egy 59 yardos mezőnygólt, amivel megnyerte a meccset a Lionsnek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!