Connect with us

Hír

Deshaun Watson: Megjártam volna a poklot, ha Will Fullert elcserélik

Ha nehezen is, de a Houston Texans legyőzte a Jacksonville Jaguarst vasárnap, amiben nagy szerepe volt az elkapó Will Fullernek. A fiatal elkapó 100 yardot és egy TD-t szerzett, ez volt idén a negyedik 100+ yardos mérkőzése, és ha kivételesen nem sérül meg, akkor karrierje során először átlépheti a 1000 yardos határt.

“Megjártam volna a poklot, ha elcserélik. Őszintén mondom, hálás vagyok azért, hogy Willel együtt játszhatok. Rengeteg nagy játékot csináltunk már, és remélhetőleg nem csak a szezon-, de karrierünk végéig folytathatjuk a közös munkát”

– mondta Deshaun Watson a mérkőzés után.

Fuller öt szezon alatt csak 50 meccsen lépett pályára, ezeken 2821 yardot és 22 TD-t szerzett – egészségesen top kategóriás elkapó, aki 12-15 millió dollárt könnyedén megkapna a piacon, csak ritkán egészséges. A Texans emiatt nincs könnyű helyzetben, ugyanis Brandin Cooks és Randall Cobb is hosszú távú szerződéssel rendelkezik, egy harmadik jól fizetett, ráadásul kockázatos elkapó már nem férne bele a költségvetésbe.

Ezen legfeljebb Cooks kivágásával lehetne segíteni, akit halott pénz nélkül, 12 millió dollárt felszabadítva lehet elküldeni. Fuller meg is érheti ezt az áldozatot, tavasszal kiderül, hogy a Texansnál is így látják-e a helyzetet.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!