Connect with us

Hír

Dez Bryant visszatér, Golden Tate-et büntetésből leültette a Giants

Dez Bryant visszatér! A Ravens azután, hogy nemrég leigazolta a gyakorlócsapatba, most felhozta az aktív keretbe a veterán elkapót, aki így ma a Colts ellen ott lehet a pályán – írja Ian Rapoport.

A korábbi elsőkörös WR 2017 decemberében játszott utoljára az NFL-ben, úgyhogy közel három évnyi kihagyás után térhet vissza. 2018 tavaszán vágta ki a Cowboys, majd a szezon közben aláírt a Saintshez, de az első edzésén elszakadt az Achillese, majd a következő idényt is kihagyta a rehabilitáció miatt. Bryant karrierje során 7459 elkapott yardot és 73 TD-t szerzett.

Másik elkapóval kapcsolatos hír, hogy a New York Giants büntetésből nem nevezi ma a Washington elleni mérkőzésre a veterán Golden Tate-et. Ennek az oka, hogy a receiver elégedetlen volt a szerepével, a kevés felé dobott labdával, ennek pedig hangot is adott a közösségi médiában. Úgyhogy ezen a héten egyáltalán nem fog labdát kapni. Azt egyelőre nem tudni, mi a terv vele a továbbiakban, akár ki is vághatja őt a Giants – lehet, hogy Tate örülne ennek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!