Connect with us

Hír

Drew Brees IR-re került

Drew Brees bordasérülése súlyosabb, mint ahogy New Orleansban remélték: a veterán irányító garantáltan nem épül fel két hét alatt, így a csapat IR-re tette. Ez azt jelenti, hogy legkorábban három hét múlva térhet vissza, tehát kihagyja a Saints két Falcons, illetve a Broncos elleni mérkőzését.

Egyes riportok szerint nem kizárt, hogy Brees négy meccset is kihagyhat – tekintve, hogy ez egy extra Eagles elleni találkozót jelent, bőven van ráció az elképzelésben. Az már más kérdés, hogy ki lesz ezeken a csapat kezdő irányítója. Tegnap több riport is megjelent, hogy Taysom Hill fog kezdeni és Jameis Winston még csak a gameplanbe sem került bele, amire Sean Payton annyit reagált, hogy hivatalos bejelentés nem történt a részéről, így nem tud mit hozzáfűzni a dologhoz. A fogadóirodáknál speciel továbbra is a Saints a favorit a Falcons ellen.

Akárki is lesz a kezdő, a Falcons-Broncos-Falcons-Eagles menetrendből legalább két, de inkább három győzelmet illene kihozni Brees nélkül is, különben a 1,5 meccses előny is kevés lesz a Bucs ellen.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!