Connect with us

Hír

Három meccs is lesz karácsony szombatján

A 16. heti menetrendet az NFL nem véglegesítette a szezon előtt, ugyanis később akarták meghatározni, melyik meccsek kerülnek szombatra. Most megszületett a döntés, az alábbi három találkozót láthatjuk majd december 26-án (időpontok magyar idő szerint):

  • 19:00 Tampa Bay Buccaneers @ Detroit Lions
  • 22:30 San Francisco 49ers @ Arizona Cardinals
  • 02:15 Miami Dolphins @ Las Vegas Raiders

Azon a héten nincs csütörtöki mérkőzés, azonban pénteken, tehát 25-én késő este, magyar idő szerint 22:30-kor játsszák a Minnesota Vikings @ New Orleans Saints találkozót, úgyhogy bőven jut a bejgli mellé foci is karácsonykor.

A legnagyobb tétje a szombat éjjeli találkozónak lesz nagy valószínűség szerint, hiszen a Dolphins és a Raiders is a playoffért fog küzdeni, hacsak valami váratlan nem történik addig – jelen állás szerint a Dolphinsnak 47%, a Raidersnek 43% esélye van a rájátszásra. A többi találkozón is lesz legalább egy playoff-aspiráns, és akár a 49ers vagy a Vikings is rendelkezhet még matematikai eséllyel a rájátszásra – jelen állás szerint a 49ersnek 29%, a Vikingsnak 30% esélye van a playoffra a fivethirtyeight.com számításai alapján.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!