Connect with us

Hír

Három sztár is IR-re került

A Bengals sérültlistára tette Joe Mixont, így a következő három fordulóban biztosan nem lép pályára. A kiváló futó már a hatodik forduló óta harcképtelen egy lábsérülés miatt, így kissé meglepő, hogy csak most került IR-re. Amíg játszott, nem lehetett rá panasz, 119 futásból 428 yardot és három TD-t szerzett, illetve volt 21 elkapása is 138 yardért és egy TD-ért. A pótlását továbbra is Gio Bernard fogja megoldani.

A Chiefs két játékását is IR-re tette, a pass rusher Taco Charltont és a right tackle Mitchell Schwartzot. Előbbi egy rotációs játékos, utóbbi viszont a liga egyik, ha nem a legjobb RT-je. Schwartz a hatodik héten sérült meg, így nála is meglepő, hogy csak most teszik IR-re. A helyén minden bizonnyal továbbra is Mike Remmers fog kezdeni.


A Titans Jadeveon Clowney-t tette sérültlistára. A pass rushernek már hetek óta problémái vannak a térdével, feltehetően ez is szerepet játszott abban, hogy nem sok hatása volt a védelemre, és amennyiben nem tud a szezon végére visszatérni, akkor sack nélkül fejezi be az idényt. A csapat mindent megtett, hogy megerősítse a védőfal szélét, de a Vic Beasley-Clowney duó leigazolása nagyon mellé ment.

Click to comment

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások