Connect with us

Hír

Irányító nélkül kell kiállnia a Broncosnak a Saints ellen!

Alighanem megvan a pandémia legfurcsább esete: a Broncosnál COVID-IR-re került a csapatban lévő összes QB, így irányító nélkül kell kiállnia a gárdának a Saints ellen ma este.

Az egész ügy azzal kezdődött, hogy a csereirányító Jeff Driskel pozitív mintát produkált, így legalább 10 napig nem léphet pályára. Ezzel még nem lenne gond, de Driskel közeli kapcsolatban volt Drew Lockkal és Brett Rypiennel, ráadásul egyikük sem viselt maszkot. Így utóbbi kettő is ment a COVID-IR-re, rettentő nehéz helyzetbe hozva a Broncost.

A koronavírus-protokoll szerint ugyanis minden frissen igazolt játékost (aki a szabadügynökpiacról vagy más franchise-ok gyakorlócsapatából érkezik) tesztelni kell, mielőtt pályára léphetne, vagyis esélytelen, hogy a Broncos 24 órán belül találjon magának egy irányítót.

Először arról volt szó, hogy a futó Royce Freeman lesz az irányító, ő volt ugyanis eddig a vészmegoldás, azóta azonban kiderült, hogy a gyakorlócsapatos elkapó, Kendall Hinton fog kezdeni, aki a Wake Foresten irányítót játszott. Érdekes, hogy a túloldalon épp Taysom Hill fog kezdeni.

Az NFL nem halasztja el a mérkőzést egyébként, ugyanis a fertőzést izolálni tudták a csapatnál és nem terjedt tovább az irányítókon túl. A liga tehát azt jelzi, hogy versenyképességi okokból nem halaszt el mérkőzést, még akkor sem, ha a legfontosabb pozícióról van szó – mindenki tartsa be szépen a protokollokat. Csak akkor lesz halasztás, ha egészségügyi problémák lépnek fel, azaz nem biztonságos játszani (lásd Ravens, ahol folyamatosan jönnek újabb pozitív tesztek).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!