Connect with us

Hír

Joe Burrow, Rex Burkhead és Jayon Brown szezonja is véget ért

Ezúttal sem úsztuk meg komoly sérülések nélkül a fordulót. A legnagyobb név a listán természetesen az 1/1-es Joe Burrow, aki a Washington elleni meccsen sérült meg. Egyelőre nem ismert a pontos diagnózis, de Ian Rapoport szerint ACL-szakadásról lehet szó. A Bengals irányítója már ki is írta a Twittere, hogy “Viszlát jövőre”. A helyét Ryan Finley veszi majd át a kezdőben, akinek minden bizonnyal a gyakorlócsapatos Brandon Allen lesz a cseréje.

A Titans nagyon fontos győzelmet szerzett a Ravens ellen, ez azonban áldozattal járt. Egy brutális esés következtében megsérült a linebacker Jayon Brown csuklója – látva, milyen természetellenes pózban volt az alkarja, azonnal tudni lehetett, idén már nem lép többet pályára. Nagy érvágás ez a csapat amúgy sem túl erős védelmének, Brown remekül teljesített, a snapek 97 százalékában a pályán volt.

A Patriots a Texans elleni vereség után már nem nagyon reménykedhet a rájátszásban, de hogy még jobban fájjon a kudarc, a futó Rex Burkhead szezonjának is vége, írja a TheAthletic. Burrow-hoz hasonlóan neki is elszakadt az ACL-le.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!