Connect with us

Hír

Kivágta Dave Caldwellt a Jaguars, Doug Marrone a szezon végéig marad

Jobb később, mint soha alapon a Brows elleni vereséget követően a Jaguars elküldte a general manager Dave Caldwellt. Az ideiglenes GM a 49ersnél korábban csúnyán megbukó Trent Baalke lesz. A főedző Doug Marrone ugyanakkor a hírek szerint a szezon végéig megtarthatja az állását, állítja Ian Rapoport.

Caldwell 2013 óta a csapat GM-e, de ez idő alatt nem sikerült megtalálnia a csapat franchise irányítóját, pocsékul használta fel a rengeteg top 5-ös/10-es picket, 1-2 évet leszámítva a keret minősége sem volt jó, illetve összesen egy pozitív szezont tud felmutatni. Marrone is az ő embere: a szakember 2017-ben érkezett, azóta 23-38-as mérleget tud felmutatni a csapat, idén 1-10-es a Jaguars. Ha tavaly küldik el őket, már azzal is elkéstek volna.

Caldwell elküldése egyúttal azt jelenti, hogy a Lions, a Texans és a Falcons mellett immár a Jaguars is beszállt a GM-piacba, nagy verseny lesz a legjobb szakemberekért. A 2021-es NFL Drafton 12 pickje van a Jaguarsnak, ebből két első- és két második körös, emellett több, mint $100 millió dollár költőpénze is lesz a csapatnak, szóval egy GM-jelöltnek kecsegtető lehet az állás.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!