Connect with us

Hír

Myles Garrett koronavírusos

A lig egyik legjobb passzsiettetőjét, és az Év Védője díj egyik fő várományosát, a 9,5 sackkel és négy kierőszakolt fumble-lel rendelkező Myles Garrettet COVID-IR-re tette a Cleveland Browns, miután pozitív koronavírustesztet produkált. Így nyilván nem fog játszani az Eagles elleni mérkőzésen vasárnap és az sem biztos, hogy jövő héten pályára léphet a Jaguars ellen (bár erre azért még bőven lehet esély).

Garrett mellett jelenleg az alábbi játékosok vannak COVID-IR-en a Brownsnál: Jack Conklin (RT), Chris Hubbard (OT), Andy Janovich (FB) és Cody Parkey (K). Róluk egyelőre nem tudni biztosan, hogy játszhatnak-e az Eagles ellen, de van esélyük lekerülni a listáról, ha addig végig negatív teszteket produkálnak.

Mindeközben a bye weeken lévő Giantsnél is három játékost COVID-IR-re kellett tenni: Matt Peart (OT), Dante Pettis (WR) és Kaden Smith (TE) került fel a mai napon a listára, miután mindhárman pozitív tesztet produkáltak. Meglátjuk, a jövő heti Bengals elleni mérkőzésen pályára tudnak-e lépni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!