Connect with us

Hír

Nem Matt Nagy fogja hívni a támadójátékokat a héten

Matt Nagy támadóguruként érkezett Chicagóba, de sem Mitch Trubiskyval, sem Nick Folesszal nem váltotta meg a világot (igaz, nem egyszerű ilyen szintű irányítókkal villogni). Az 5-1-es kezdés óta sorozatban három meccset veszített el a Bears, a támadósor 29. szerzett pontokban és yardokban, így egyértelmű, hogy kell a váltás – Nagy döntése értelmében ezért a Vikings ellen már Bill Lazor hívja majd a játékokat (via TheAthletic.com).

Lazor korábban már többször is volt támadókoordinátor: 2014-2015 között a Dolphinsnál töltötte be a pozíciót, majd 2017-2018 között a Bengalsnál. Túlzás lenne azt állítani, hogy megváltotta a világot: Miamiban jól kezdett, 11. volt szerzett pontokban és 14. yardokban a csapat, majd a 2015-ös szezon olyan rosszul sikerült, hogy az idény közepén küldték el. Cincinnatiben szezon közben lett kinevezve, de hiába irányította 14 meccsen a támadósort, csak 26. volt a Bengals szerzett pontokban és utolsó szerzett yardokban – a következő szezonban sem lett sokkal jobb.

Alapvetően Matt Nagy rendszerét fogja most tovább vinni, így túl sokat talán nem kell tőle várni.

Érdekes statisztika, hogy Nagy 21-4-es mérleget tud felmutatni, hogy a csapat 20 pontot vagy kevesebbet kap, azonban ha már legalább 21-et, akkor 4-12-t. 2018 óta csak a Ravens tud több olyan meccset felmutatni, ahol maximum 20 pontot kapott, a liga összes többi csapata pedig 233-528-8-as mérleggel rendelkezik, ha legalább 21 pontot kap.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!