Connect with us

Hír

Sam Darnold továbbra sem bevethető, Drew Lock is megsérült, Andy Dalton újra edzésben

A Jets sorozatban második meccsét lesz kénytelen Sam Darnold nélkül lejátszani, akinek a válla továbbra sem jött helyre. Ezzel idén már négy kihagyott mérkőzésnél jár, a helyén pedig ismét Joe Flacco fog kezdeni, jelentette be Adam Gase. A New York-i csapat a Chargers ellen lép pályára vasárnap.

A Broncosnál Drew Lock szenvedett kisebb bordasérülést – nem tört el, csak meghúzódott egy izom a bordája körül -, ezért egyelőre kérdőjeles a játéka a Dolphins elleni vasárnapi mérkőzésre.

A Cowboys már jobb híreket kapott, ugyanis az agyrázkódás és Covid-IR miatt két meccset is kihagyó Andy Dalton ismét teljes értékű edzésmunkát végzett, így minden bizonnyal ő fog kezdeni vasárnap a Vikings ellen. A hiányában egyszer-egyszer Ben DiNucci és Garrett Gilbert kezdett: előbbi pocsék volt az Eagles ellen, utóbbi viszont a vártakhoz képest elég jól játszott a Steelers ellen. Ennek ellenére Gilbert csak a csereposztot nyerte meg magának, Mike McCarthy ugyanis már korábban kijelentette, hogy egészséges Dalton a csapat kezdője.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!