Connect with us

Hír

Shanahan: Várhatóan jövőre is Garoppolo lesz az irányítónk

Már jó ideje megy a spekuláció, hogy vajon mikor válthatják le Jimmy Garoppolót a 49ers irányítói székéből, ezen a hangok pedig csak hangosabbak lettek a QB sérülése után és azzal, hogy a 49ers jelenleg a csoport utolsó helyén tanyázik. Kyle Shanahan főedző viszont megnyugtatott mindenkit (vagy épp ellenkezőleg?), ő még mindig hisz Garoppolóban.

“A várakozásaim szerint Jimmy lesz a kezdőnk jövőre. Mármint várakozásaim szerint idén is vissza fog térni, miután felépült. Van még hat meccsünk, még nincs veszve a rájátszás. Voltam már tagja 3-6-os csapatnak, amelyik  megnyerte a csoportját.”

Ugyan Jimmy G-vel Super Bowlba jutott a 49ers, az irányító jövője mindig beszédtéma a szurkolók és a szakértők közt is. A szerződéséből két év van hátra, azonban már egy cent sem garantált ebből, így minden lehetőség adott a csapat számára, hogy veszteségek nélkül megváljon tőle ($2,8 millió halott pénz mellett $24,1 milliót lehetne felszabadítani 2021 tavaszán). John Lynch pedig beismerte azt is áprilisban, hogy elgondolkodtak Tom Brady leigazolásán, úgyhogy ebből sejthető, hogy ha lenne egy jó lehetőség, akkor lecsapnának rá. Kérdés, adódik-e ilyen lehetőség idén.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!