Connect with us

Hír

Van Noy, Wilkins, Littleton és Hardman is COVID-IR-en kötött ki

Az utóbbi két napban többen is felkerültek a COVID-IR listára, a leginkább pedig a Dolphins járt rosszul ezzel. A miamiaknál ugyanis a linebacker Kyle Van Noy, a védőfalember Christian Wilkins és a gyakorlócsapatos elkapó, Matt Cole került fel a listára, írja Tom Pelissero. Valószínűleg közeli kontaktban lehettek valakivel, aki elkapta, de mivel pontos információ erről nem érkezett, az sem elképzelhetetlen, hogy pozitív mintát produkáltak. A két kezdő védő elvesztése fájó lehet a Chargers elleni meccs előtt.

A Raidersnél az idén igazolt linebacker, Cory Littleton került fel a listára és csatlakozik ott a támadófalember Trent Brownhoz. Így minden bizonnyal Littletonnak ki kell hagynia a vasárnapi találkozót a Broncos ellen. A linebacker nagy igazolásnak számított, de nem játszik kimagasló szinten.

A Ravensnél múlt héten volt nagyobb para koronavírus ügyben, de végül Marlon Humphrey kivételével mindenki játszani tudott, mostanra pedig már ő is lekerült a COVID-IR listáról. A helyére viszont felkerült a cornerback Inman Marshall, aki pozitív tesztet produkált, így legalább 10 napot kell kihagynia, mielőtt újra aktiválhatnák.

Rajtuk kívül a Chiefsnél az elkapó Mecole Hardman, a Cowboysnál pedig a védőfalember Tyrone Crawford került fel a listára, mindketten kontaktban álltak egy pozitív mintát produkáló személlyel. Mindkét gárda bye weeken van, így a játékosok várhatóan jövő héten visszatérhetnek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!