Connect with us

A 7 játékai

A 7 játékai – Így tankol a Jets, így trükközik a Browns és egy védelmi koncepció két kimenetellel

Ma megnézzük, hogyan tankol a Jets (vagy inkább miért Gregg Williams Gregg Williams), mutatunk két szuper játékot a Brownstól, és az Eagles védelmén keresztül megvizsgáljuk, milyen az, amikor egyszer működik egy koncepció, egyszer pedig nem. 

Gregg Williams mindig Gregg Williams marad

Jót lehet poénkodni azzal, hogy a Jets rendkívül látványosan tankol, nézzünk csak rá az utolsó játékra. A probléma ezzel csak az, hogy Gregg Williams védőkoordinátornak semmi haszna nincs abból, ha hülyeséget hív és a csapata elveszti a meccset, hiszen jövőre úgysem lesz már a defense élén – sőt, nem hogy jövőre nem lesz, hanem már ki is rúgták. Teljesen nyilvánvaló, hogy nem direkt tankolás volt ez a játékhívás, egyszerűen ez a play volt a megtestesítője Gregg Williamsnek. Ez az ultraagresszivitás benne van a vérében és nem hazudtolta meg magát most sem.

A cikk folytatódik!Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!