Connect with us

A 7 játékai

A 7 játékai – Tyreek Hill nagy napja, és amikor 5 ember figyel Davante Adamsre

Tyreek Hill nagyot robbantott a hétvégén, egy negyed alatt felpakolt 200+ yardot és 2 TD-t a táblára, így nem mehettem el mellette szó nélkül, ki kellett elemeznem, hogyan történhetett meg mindez. A Chiefs szupersztárján kívül egy másik elit WR-rel kapcsolatos játékot is hoztam, ami megmutatja, mennyire félnek az ellenfelek Davante Adamstől. 

Tyreek Hill nagy napja, avagy ne használj single high safetyt a Chiefs ellen

Tyreek Hill a Buccaneers elleni meccset 15 targetből 13 elkapással, 269 yarddal és 3 TD-vel zárta. Ám még különlegesebb, hogy már az első negyedben átlépte a 200 elkapott yardot, erre a történelem során egyetlen egy elkapó volt csak képes, ha minden igaz.

A legtöbb csapat ugyebár 2-high safetyvel védekezik a Chiefs ellen, félve a mély passzoktól (jogosan), így idén kevesebb olyan találkozót láttunk, ahol ennyire be tudott volna indulni a Kansas City támadósora. Persze gondot ez sem okozott, ha a mélyet elvette a védelem, akkor rövid és középtávoli játékokkal oldották meg a helyzeteket. A Buccaneers viszont agresszíven kezdte a találkozót, sok single high safety felállást választott és sokat emberezett. Erre pedig alaposan ráfázott.

Most három játékot hoztam az első negyedből, az első konkrétan a meccs első playe.

A cikk folytatódik!Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!