Connect with us

Hír

A Browns kis túlzással elkapók nélkül áll ki a Jets ellen a koronavírus miatt

A Brownsra is lecsapott a koronavírus, ugyanis az ESPN információi szerint hat játékost is COVID-IR-re kellett helyezniük, két linebackert és az aktív keret négy legjobb elkapóját. Így tehát egy bevethető WR-e maradt a csapatnak, illetve kettőt felhoztak a gyakorlócsapatból, ezzel a sorral kell majd nekimenni a Jetsnek.

A linebacker BJ Goodson volt az, aki pozitív mintát produkált, a többiek pedig közeli kontaktnak számítanak. Az elkapók név szerint Jarvis Landry, Rashard Higgins, Donovan Peoples-Jones és KhaDarel Hodge, rajtuk kívül még Jacob Phillips (LB) került a listára, így a Jets elleni találkozót mindenképp ki kell hagyniuk. Jarvis Landry konkrétan élete első meccsét fogja kihagyni az NFL-ben, eddig mind a 110 mérkőzésen szerepelt.

Az aktív keretben csak a Lionstől nemrég kivágott Marvin Hall maradt elkapónak, mellé érkezik a gyakorlócsapatból az idei draftolatlan Ja’Marcus Bradley és a két évvel ezelőtti draftolatlan Derrick Willies. Velük kellene tehát haladnia a levegőben Baker Mayfieldnek.

Az NFL álláspontja szerint továbbra is megrendezésre kerül a mérkőzés, ezek szerint a liga úgy látja, izolálni tudta az eseteket a kontaktkutatásnak köszönhetően.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!