Connect with us

Hír

A Cardinals stadionjában játssza a következő két hazai meccsét a 49ers

Megegyezett az NFL, az Arizona Cardinals és a San Francisco 49ers: a Santa Clara-i szabályok miatt effektíve otthontalanná vált 49ers a csoportrivális stadionjában játszhatja a hazai mérkőzéseit a következő három fordulóban. A csapat most vasárnap a Billst, jövő héten pedig a Washingtont “látja vendégül” – érdekes, hogy mindkét csapat játszott már idén a Cardinals otthonában. Edzőközpontot ugyanakkor egyelőre nem sikerült találni.

Santa Clara megye vezetősége a pandémia miatt szigorú szabályokat vezetett be: három hétre betiltott minden kontakt sportot, illetve minden a megyébe 150 mérföldnél messzebbről érkező emberre 14 nap karantén vár. Emiatt értelemszerűen a 49ers nem rendezhet meccseket, illetve nem is edzhet Santa Clarában, sőt a 49ers játékosai és edzői effektíve ki lettek tiltva Santa Clarából erre az időszakra.

A csapatnak a fentieken kívül még egy hazai meccse lesz a 17. héten a Seahawks ellen. Amennyiben addigra nem enyhülnek a szabályok Santa Clarában, úgy feltehetően ismét a Cardinals adja kölcsön a State Farm Stadiumot.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!