Connect with us

Hír

A Panthersnél 6 kezdő is COVID-IR-re került, a Ravensnél négyen visszatértek

A Panthers bye weekjét töltötte legutóbb, most azonban újra edzésbe kellene állni. Ezt viszont nem tehetik meg, ugyanis tegnapra és mára bezárták a létesítményeiket, hiszen több játékost is fel kellett tenni a COVID-IR listára, köztük többen fontos kezdőjátékosoknak számítanak.

Azt tudjuk, hogy az elkapó DJ Moore és még egy játékos pozitív koronavírus tesztet produkált. Moore mellett még egy WR, Curtis Samuel is COVID-IR-re került, ők ketten a csapat elkapott yardjainak és TD-inek közel 50 százalékáért felelősek, így nagy érvágás az elvesztésük. Moore biztosan nem játszhat a Broncos ellen vasárnap, azonban ha Samuel csak közeli kontakt, akkor ideális esetben (negatív tesztekkel) ő igen.

Rajtuk kívül a linebacker Shaq Thompson, a tackle Greg Little, a punter Michael Palardy, illetve két védőfalember, Zach Kerr és az újonc Derrick Brown is a listán kötött ki, így megfogyatkozott DT poszton is a csapat.


A Ravensnél mindeközben hivatalosan is lekerült a COVID-IR-ről az irányító Lamar Jackson, a fullback Patrick Ricard, a long snapper Morgan Cox és a védőfalember Justin Madubuike, így ők mind játszhatnak ma éjjel a Cowboys ellen. Maradt viszont a listán, így nem térhet vissza a tight end Mark Andrews, a cornerback Terrell Bonds, a pass rusher Matthew Judon, az elkapó Willie Snead és a safety Geno Stone.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!