Connect with us

Hír

Aaron Rodgers: Sokat jelentene egy harmadik MVP-cím

Az MVP-címért folytatott verseny jelenleg kétesélyes: Patrick Mahomes és Aaron Rodgers küzd a 2020-as szezon legértékesebb játékosa címért. A fogadóirodák szerint (via Bovada) így néz ki a helyzet az előző héthez képest:

  • Mahomes -195 (195 dollár tét esetén 100 dollár a nyeremény),
  • Rodgers +130 (100 dollár tét esetén 130 dollár a nyeremény).

Pár hete még nagyon egyértelműnek tűnt a verseny a fogadóirodák szerint, azonban egyre közelebb férkőzött a Packers QB-ja. Mindkét irányító megérdemelné a díjat, hiszen parádésan játszanak. Rodgers vezeti a ligát 39 TD-vel, emellé csak 4 interception társul, yardokban pedig 3685-nél jár. Mahomes yardokban vezeti a ligát 4208-cal, TD-ből 33-at, INT-ből 5-öt dobott eddig. Érdekes lesz még ez a három forduló.

Mahomes két éve nyert már egy MVP-címet és ha idén is ő nyer, akkor a 10. játékos lesz, akinek összejön a két MVP-cím. Rodgersnek már van kettő, egy harmadikkal pedig igazán illusztris társaságba kerülne, ugyanis eddig csak öt játékos hódította el az MVP-nek járó trófeát háromszor: Tom Brady, Brett Favre, Johnny Unitas, Jim Brown és Peyton Manning, utóbbi ötször diadalmaskodott.

“Nem sokan nyertek eddig háromszor, úgyhogy nagyon sokat jelentene.”

– mondta Rodgers, via PackersWire.com.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!