Connect with us

Hír

Az Eaglesnél és a Jaguarsnál sem tudják, melyik QB kezd majd a következő fordulóban

A Philadelphia Eagles meglepetésre legyőzte a New Orleans Saintset Jalen Hurtsszel a kezdőben, míg a Jaguars az egyetlen TD-jét a csereként beálló Gardner Minshew-val szerezte a Titans ellen. Bár Hurts és Minshew is jól játszott, a főedzőjük egyelőre egyiküket sem nevezte ki kezdőnek a következő fordulóra.

Minshew Mike Glennont váltotta, aki 85 yardot és egy INT-t passzolt 2,5 negyed alatt. A bajuszkirály ugyan nem váltotta meg a világot, de 178 yarddal és egy TD-vel fejezte be a találkozót, összehasonlíthatatlanul jobban teljesített. Kérdés nélkül ő a Jaguars legjobb irányítója jelenleg, így meglepő lenne, ha nem őt látnánk a pályán a következő fordulóban.

Hasonló a helyzet Jalen Hurtsszel, aki szintén nem volt ellenállhatatlan, de egyértelműen jobban teljesített Carson Wentznél. 167 passzolt yardja és egy TD-je volt, ami nem túl sok, de cserébe a földön félelmetes volt, 18 futásból 106 yardot szerzett. Amennyiben a csoportgyőzelem a cél, úgy nincs sok értelme padra ültetni az újoncot a gödörben lévő Wentz kedvéért.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!