Connect with us

Hír

Corey Linsley-nek 3-6 hetet kell kihagynia, Daniel Jones eheti játéka is veszélyben

A Packers centere, Corey Linsley a Bears elleni vasárnap esti rangadó első negyedében sérült meg, és mivel kiskocsin kellett levinni a pályáról, lehetett félni a komoly problémától. Tom Pelissero információi szerint várhatóan 3-6 hetet kell kihagynia MCL-sérülése miatt, ez pedig azt jelenti, hogy jó eséllyel csak a rájátszásra fog tudni visszatérni, legjobb esetben is csak az utolsó 1-2 hétre.

Linsley-nek múlt héten is volt kisebb problémája, akkor a háta miatt csak 10 snapet tudott játszani, így most ezt is pihentetheti. A helyére bal guard posztról Elgton Jenkins ugrott be, az ő helyét pedig Jon Runyan vette át.


A Giantsnél a hétvégén az irányító Daniel Jones szenvedett combhajlító-sérülést és először arról szóltak a hírek, hogy egész komoly is lehet a dolog. Ian Rapoport információi szerint azonban Jones megúszta a helyzetet, és akár már ezen a héten a Seahawks ellen is visszatérhet. Erre azonban inkább kicsi az esély, és valószínűbb, hogy most még Colt McCoy fog kezdeni, Jones pedig majd jövő héten a Cardinals ellen térhet vissza a pályára.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!